IMG-3f32b6683b74f8fa24259291780bfa0c-V

«Мир у цифровий час»: презентували результати проєкту на Форумі у Києві

У серпні-грудні 2021року в Чернігівській області ГО «Центр гендерної освіти» та НУ «Чернігівська політехніка» здійснювалась активна реалізація правозахисної програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Шлях до миру в цифрову епоху». Партнерами університету в реалізації програми виступили ГО «Фундація прав людини», ГО «Центр гендерної освіти», Інститут міжнародних культурних зв’язків (IФA) та Міністерство закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

4-5 грудня представниці ГО «Центр гендерної освіти» – координаторка проєкту в Чернігівській області зав.кафедри філософії і суспільних наук Наталія Шакун, волонтерка проєкту доц. кафедри філософії і суспільних наук Олена Герасименко, амбасадорка проєкту доц. кафедри теорії та історії держави і права, конституційного права Алла Нітченко, амбасадорка проєкту доц. кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Юлія Перетятько – взяли участь у проміжному Форумі проєкту «Мир у цифровий час», що проводився ГО «Фундація прав людини» в Києві.

На заході підводили підсумки реалізації програми у 10 регіонах України: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Луганська, Кіровоградська, Сумська, Харківська, Черкаська, Чернігівська та Чернівецька області. В рамках дводенного Форуму обговорили можливість створення навчального курсу з миротворення, перспективи розвитку проєкту на наступний рік. Представниці ГО «Центр гендерної освіти» презентували Кодекс етики блогера, створений активними учасниками проєктних активностей, що відбувались протягом вересня-листопада в НУ «Чернігівська політехніка».

Молодіжні лідери, представники органів місцевого самоврядування, громадські активісти, журналісти матимуть нагоду обговорити результати реалізації першого етапу проєкту на круглому столі, який відбудеться в НУ «Чернігівська політехніка» 9 грудня 2021 року.

#МируЦифровийЧас

#ЦентрГендерноїОсвіти

#ЧернігівськаПолітехніка

#ФундаціяПравЛюдини