лого

Молодіжна програма UPSHIFT

З 1 по 4 лютого в НУ «Чернігівська політехніка» пройшла молодіжна програма UPSHIFT. UPSHIFT — це глобальна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка реалізується у понад 40 країнах.

Програма надає можливість молоді пройти тренінг за методологією Human Centered Design (людиноорієнтований дизайн), отримати менторську підтримку та ресурси, щоб створити соціально важливі проєкти.

Програма UPSHIFT у Київській та Чернігівській областях реалізується ГО «Агенція локальних ініціатив» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва й розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.

У програмі взяли участь 10 команд, учасники яких — це активна молодь Чернігівської області, яка хоче та здатна вирішити суспільно важливі проблеми в громадах. Учасники/ці програми навчилися працювати в команді, аналізувати виклики та нестандартно мислити. За сприяння ментора/ки знайшли ефективні рішення проблем, які їх турбують, і в результаті створили власний суспільно корисний проєкт.

Бажаємо кожній команді вдалої реалізації свого проєкту!