1 (13)

Міжнародна науково-практична конференція «Трансформації особистості, суспільства та ринку праці: виклики майбутнього та вплив на освіту»

21-22 вересня 2023 року у гібридному форматі відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Трансформації особистості, суспільства та ринку праці: виклики майбутнього та вплив на освіту», організована в рамках реалізації проєкту CBHE Erasmus+ KA2 DEFEP «Дистанційна освіта майбутнього: кращі практики ЄС у відповідь на запити сучасних здобувачів вищої освіти та ринку праці». Конференція проводилась на базі Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Робота конференції проходила за наступними тематичними напрямами:

  • · Цифровізація сучасного світу: виклики майбутнього.
  • · Модернізація економіки, бізнесу та фінансів: інтелектуально-інноваційний контекст.
  • · Соціально-політичні аспекти трансформацій у глобалізованому світі.
  • · Трансформації особистості та суспільства: контекст історії, філософії, гуманітарних наук та культурології.
  • · Трансформації особистості та суспільства: психологічні аспекти.
  • · Вектори інновацій в освіті в національному та глобальному контексті.

Чернігівську політехніку у конференції дистанційно представляли завідувач кафедри підприємництва і торгівлі, доктор економічних наук, професор Наталія Володимирівна ІВАНОВА, директор Навчально-наукового інституту електронних та інформаційних технологій, кандидат технічних наук, доцент Сергій Анатолійович ІВАНЕЦЬ, доктор економічних наук, професор, професор кафедри фінансів, банківської справи та страхування Наталія Іванівна ХОЛЯВКО.

Дякуємо організаторам за високий рівень підготовки та проведення конференції!