SML_2510

МЕНТОРСТВО ДЛЯ ЛІДЕРІВ

31 травня 2024 року в м. Києві за участі Віцепремʼєрки Ольги Стефанішиної відбувся Міжнародний форум «Людський капітал – основа національного євроінтеграційного процесу і сталого відновлення».

Участь у Форумі брали студенти юридичного факультету НУ «Чернігівська політехніка» Діана Красногор , Валентина Карповець , Аліна Мінченко, Анна Попович, Вадим Присяжний, Єлизавета Лугина, Наталія Крес, Альона Ліксман, Анастасія Новомлинець, Андрій Чебатуро Анжеліка Москаленко та завідувачка кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін Олена Козинець.

Міжнародний форум було присвячено

  • окресленню викликів, що перешкоджають національному розвитку людського капіталу;
  • способам та напрямам його підтримки у процесах інтеграції до ЄС і сталого відновлення України, враховуючи ґендерно чутливий підхід;
  • висвітленню важливості завчасного інвестування в людський капітал, аби нестача експертів/ок не стала перешкодою у процесах відновлення держави.

Учасниками заходу були:

Форум став підсумковим заходом у програмі «Менторство для лідерів» https://www.facebook.com/MentoringForLeaders , яка стартувала у лютому 2024 р. та реалізується ГО «UA Experts» за ініціативи Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID Ukraine – USAID Україна «Зміцнення громадської довіри» (UCBI: Зміцнення громадської довіри в Україні).

Дякуємо за запрошення організаторам: Офіс Віцепрем’єрки, громадська організація UA Experts, за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри» (UCBI).