photo_5206491276587949846_y

Марк Куцевалов відвідав Peremoha LAB у Чернігові

Нещодавно Чернігів став місцем візиту відомого українського мейкера та винахідника Марка Куцевалова, який завітав до “Peremoha LAB”, щоб ознайомитися з інноваційними проєктами місцевих інженерів та дизайнерів. В рамках свого візиту Марк оглянув кілька надзвичайно цікавих ініціатив, що працюють на базі лабораторії, зокрема проект “Plastic Fantastic”, в якому зосереджено увагу на переробці пластику та його використанні для створення нових виробів.

Однією з найцікавіших частин візиту стала презентація експериментального велосипеда, створеного з використанням перероблених матеріалів та сучасних технологій. Цей проєкт поєднує екологічну відповідальність з інженерними рішеннями, що відкривають нові можливості для сталого розвитку.

Відео про візит Марка Куцевалова до Peremoha LAB та огляд інноваційних проєктів швидко стало популярним у мережі. На цей момент воно вже зібрало понад 80 тисяч переглядів. Глядачі активно обговорюють цікаві ініціативи чернігівських мейкерів, зокрема проєкти з переробки пластику, експериментальний велосипед і мобільний простір TOLOCAR.

 Детальніше можна подивитися у відео за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=TyIIdLyqgP8&t=633s