1_

Координаційна онлайн-зустріч консорціуму проєкту Erasmus+ The BRIDGE

19 вересня 2024 року представники Національного університету “Чернігівська політехніка” взяли участь у координаційній онлайн-зустрічі консорціуму міжнародного проєкту The BRIDGE “Подолання розриву між університетом і промисловістю: інноваційна магістерська навчальна програма, що підтримує розвиток зелених робочих місць і цифрових навичок в українському будівельному секторі”. Проєкт реалізується в межах програми ЄС Erasmus+ KA2 і має на меті створення магістерських програм із застосуванням технологій BIM в архітектурі, інженерії та будівництві в закладах вищої освіти України.

Під час зустрічі консорціуму було обговорено низку важливих питань, пов’язаних із реалізацією проєкту The BRIDGE. Зокрема, увагу було зосереджено на звітуванні гарантів про стан готовності магістерських програм із особливим акцентом на їх інноваційній компоненті. Також на зустрічі було обговорено різні аспекти подальшого оцінювання проєктних результатів зовнішніми експертами. Окрім цього, учасники консорціуму погодили програму стажування в RWTH Aachen University (Німеччина), що заплановане на листопад поточного року.

Координаційна онлайн-зустріч консорціуму пройшла у конструктивній атмосфері, систематизувавши напрацювання проєктних команд, оцінивши прогрес у реалізації проєкту, а також окресливши подальші кроки для ефективної реалізації завдань проєкту The BRIDGE.

Дякуємо всім учасникам зустрічі за активну участь та конструктивні обговорення!

Проєкт The BRIDGE співфінансується Європейським Союзом, проте висловлені погляди та думки належать лише авторам цього проєкту і не обов’язково відображають погляди Європейського Союзу чи Європейського виконавчого агентства з питань освіти та культури. Ні Європейський Союз, ні грантодавець не можуть нести за них відповідальність.