НУ «Чернігівська політехніка»

Конкурс “Valeo Innovation Challenge”

До участі у конкурсі запрошуються студенти інженерних факультетів.

Мета конкурсу «Valeo Innovation Challenge» полягає у розробці обладнання, яке від сьогодні і до 2030 року зробить автомобілі розумнішими та інтуїтивно зрозумілішими. Студенти, які хочуть взяти участь у Конкурсі повинні створити сміливі і революційні рішення для автомобілів майбутнього.

15 квітня 2014 року експерти «Valeo» назвуть 20 команд, які пройдуть до наступного етапу конкурсу: кожна команда отримає по €5 000 для створення функціонального прототипу. Три команди, які представлять найінноваційніші проекти, 17 вересня 2014 року представлять свої проекти журі під головуванням головного директора «Valeo» Жака Ашенбройха; до членів журі входитиме також вище керівництво «Valeo» та видатні діячі світової науки і дизайну. Журі обере команду-переможця, яка отримає головний приз — €100 000; команди, які посядуть друге і третє місця отримають по €10 000.

«Valeo» — незалежна промислова група компаній, робота якої повністю зосереджена на дизайні, виробництві і продажі компонентів, інтегрованих систем та модулів автопромисловості, переважно у галузі зниження викидів СО2. «Valeo» — один із передових постачальників ринку світового рівня. До групи компаній входить 124 заводи, 20 дослідних центрів, 36 центрів розробок, 12 платформ розповсюдження та 75 300 співробітників у 29 країнах світу.

Кінцевий термін подання заявок – 14 лютого 2014 року.

Сайт організаторів