0

Колоквіум «Нові ідеї: студентські аналітичні проєкти з ШІ у фінансах»

Протягом березня-травня 2024 року у Національному університеті «Чернігівська політехніка» викладався курс «Штучний інтелект у фінансових установах ЄС», що є частиною проєкту AIFEU за програмою ERASMUS+ напряму Jean Monnet Module. Курс передбачав проходження комплексу лекційний і практичних занять за такими темами:

  • – Роль технологій штучного інтелекту у розвитку сучасного суспільства (викладач – Іванець С.А.)
  • – Особливості функціонування фінансових установ в умовах цифровізації економік країн ЄС (викладач – Холявко Н.І.)
  • – Сучасні тенденції цифровізації діяльності фінансових установ ЄС (викладач – Холявко Н.І.)
  • – Сучасні тенденції цифровізації діяльності фінансових установ в Україні (викладач – Холявко Н.І.)
  • – Роль штучного інтелекту в розвитку банківських установ ЄС (викладач – Дубина М.В.)
  • – Роль штучного інтелекту в розвитку банківських установ України (викладач – Дубина М.В.)
  • – Напрями використання штучного інтелекту в діяльності небанківських установ ЄС (викладач – Жаворонок А.В.)
  • – Організаційні особливості впровадження технологій штучного інтелекту в діяльність європейських та українських фінансових установ (викладач – Попело О.В.)

Висловлюємо щиру вдячність викладачам курсу «Штучний інтелект у фінансових установах ЄС» за професіоналізм, натхнення та готовність відповісти на будь-які питання! Ви зробили цей курс незабутнім та надзвичайно корисним!

Навчальний курс завершився колоквіумом «Нові ідеї: студентські аналітичні проєкти з ШІ у фінансах», який було проведено 24 травня 2024 року в онлайн-форматі. На колоквіумі було презентовано аналітичні проєкти, розроблені здобувачами вищої освіти у межах курсу «Штучний інтелект у фінансових установах ЄС». Стейкхолдери з різних секторів економіки, які брали участь у колоквіумі, високо оцінили студентські напрацювання. За результатами заходу здобувачі вищої освіти поглибили «м’які» навички, зокрема: презентаційні, комунікаційні навички, навички відстоювання власної точки зору, критичного мислення, лідерські навички, навички роботи в команді та ін.

За підсумками успішного проходження курсу «Штучний інтелект у фінансових установах ЄС» більше 40 студентів отримали сертифікати.

Вдячні студентам курсу «Штучний інтелект у фінансових установах ЄС» за активну участь, взаємну підтримку та прагнення до знань! Разом ми створили атмосферу співпраці та взаємодопомоги, що сприяло нашому спільному успіху. Ваші ідеї значно збагатили наш досвід і зробили навчання ще цікавішим! Бажаємо всім успіхів у впровадженні здобутих знань у реальне життя!

З повагою, команда проєкту AIFEU

Проєкт AIFEU «Штучний інтелект у фінансових установах ЄС» (Erasmus+ Jean Monnet Module) співфінансується Європейським Союзом, проте висловлені погляди та думки належать лише авторам цього проєкту і не обов’язково відображають погляди Європейського Союзу чи Європейського виконавчого агентства з питань освіти та культури. Ні Європейський Союз, ні грантодавець не можуть нести за них відповідальність.