logo 3 set

KICK-OFF MEETING ERASMUS+ BRIDGE PROJECT

Протягом 28 та 29 листопада 2023 року відбулась стартова зустріч у рамках проєкту «Подолання розриву між університетом і промисловістю: магістерська навчальна програма, що підтримує розвиток зелених робочих місць і цифрових навичок в українському будівельному секторі» (“Bridging the gap between university and industry: Master Curricular Supporting the Development of Green Jobs and Digital Skills in the Ukrainian Building Sector”) за програмою Еразмус+, напрям KA2 – Capacity Building in the field of Higher Education. Стартову зустріч було проведено в гібридному форматі з огляду на безпекову ситуацію в Україні.

28 листопада 2023 року координатор проєкту, Придніпровська державна академія будівництва та архітектури, презентували проєкт, його місію, цілі та ключові віхи реалізації. 29 листопада було присвячено ознайомленню членів консорціуму із робочими варіантами Плану якості, Плану дисемінації, плану закупок у рамках проєкту. Особливу увагу було приділено з’ясуванню ключових аспектів управління й адміністрування проєкту, включаючи фінансовий менеджмент.

Інституційним координатором від нашого університету є завідувач кафедри технологій зварювання та будівництва Ірина Прибитько. Протягом зустрічі д.е.н., проф., керівник Центру проєктної діяльності Наталія Холявко представила НУ «Чернігівська політехніка», а к.т.н, доцент кафедри технологій зварювання та будівництва Максим Болотов презентував набутий нашим університетом досвід у релевантній до тематики проєкту сфері.

Дякуємо організаторам зустрічі за високий рівень підготовки та налагодження продуктивної конструктивної взаємодії учасників з усіх країн-членів консорціуму!