IMG_8941

Інавгураційна лекція від Сергія Довбиша для першокурсників факультету ФСТОР

2 вересня 2024 року в межах програми “Школа першокурсника” для студентів Навчально-наукового інституту права і соціальних технологій (Факультет соціальних технологій, оздоровлення та реабілітації) відбулася інавгураційна лекція, яку провів Сергій Довбиш — ветеран АТО/ООС, захисник Чернігова, співзасновник ГО «Ветеранська спільнота України «Серцевір», голова ГО «Федерація стронгмену України» у Чернігівській області та випускник факультету СТОР у 2023 році.

Сергій поділився зі студентами своїм непростим, але надихаючим життєвим шляхом, розповів про важливість реабілітації та підтримки ветеранів у суспільстві, а також про свою роботу у сфері громадської діяльності. Лекція була насичена прикладами реальних викликів, які постають перед ветеранами, і тим, як вони долають ці труднощі завдяки підтримці громади та власній стійкості. Сергій Довбиш підкреслив важливість взаємодії соціальних технологій і громадського сектору у створенні ефективної системи підтримки для тих, хто цього потребує.

Неймовірно вдячні Сергію Довбишу за його змістовну та натхненну лекцію, яка не лише познайомила студентів з викликами сучасності, а й мотивувала їх до активної участі у створенні суспільства, яке підтримує своїх героїв.

Дякуємо студентам за активну участь, небайдужість та змістовні запитання. Ваш інтерес і прагнення до знань створюють особливу атмосферу в університеті, де кожен може розвиватися й досягати нових висот!