IMG_8987

Інавгураційна лекція Валерія Зуба для першокурсників ННІ ПГН

2 вересня 2024 року, в рамках програми “Школа першокурсника”, студенти Навчально-наукового інституту природокористування та гуманітарних наук мали унікальну можливість почути інавгураційну лекцію від одного з найвпливовіших фахівців у сфері медицини та державної політики — народного депутата України, доктора медичних наук Валерія Олексійовича Зуба. 

Його виступ став справжнім натхненням для студентів, адже Валерій Олексійович поділився не лише знаннями, але й особистим досвідом, що підкреслює важливість взаємодії науки, екології та медицини в сучасному світі. 

Валерій Олексійович поділився зі студентами своїм багаторічним досвідом у сфері медицини та державної служби, наголосивши на важливості збереження природних ресурсів, екологічної безпеки та здоров’я нації. Лекція була наповнена не лише науковими фактами, а й практичними порадами для наших першокурсників. 

Ми щиро вдячні Валерію Олексійовичу Зубу за проведену лекцію, яка розширила горизонти наших студентів і надала їм нові знання для майбутньої професійної діяльності. Сподіваємось, що ця зустріч стане для вас джерелом натхнення та мотивації, допоможе визначити ваші професійні пріоритети та стане важливим етапом на шляху до майбутніх досягнень!