IMG_8969

Інавгураційна лекція Максима Полянського для першокурсників ННІ ІВБ

2 вересня 2024 року, в межах програми  «Школа першокурсника» для студентів Навчально-наукового інституту інженерії, виробництва та будівництва відбувалася інавгураційна лекція. Запрошеним гостем заходу став  Максим Полянський —виконавчий директор ТОВ “ПЕТ-Технолоджис”.  

Максим Полянський поділився  своїм досвідом роботи в інженерній галузі та розповів першокурсникам про актуальні тенденції у виробництві. Спікер підкреслив важливість інновацій та адаптації до швидких змін у сучасній промисловості.  

Крім того, першокурсники брали участь у бесіді й могли задавати запитання спікеру. 

Інавгураційна лекція стала натхненням для першокурсників, які отримали важливі знання про майбутню професію та зрозуміли, як теоретичні знання, отримані в університеті, можуть бути застосовані на практиці. Завдяки виступу Максима Полянського, студенти отримали чітке уявлення про можливості та виклики, які їх очікують у професійному житті. 

Ми висловлюємо щиру подяку Максиму Полянському за цікаву та змістовну доповідь, яка допомогла студентам поглибити своє розуміння обраної спеціальності та додала мотивації до навчання і подальшого професійного розвитку.