photo_2023-09-04_09-50-39

Інавгураційна лекція для першокурсників ННІ економіки

1 вересня 2023 року для здобувачів вищої освіти Навчально-наукового інституту економіки Національного університету «Чернігівська політехніка» була проведена інавгураційна лекція за участі Захаріна Сергія Володимировича, Державного секретаря Міністерства освіти і науки України (02.08.2021-04.04.2023), заступник Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (з 04.2023), доктора економічних наук, професора.

Сергій Володимирович привітав здобувачів вищої освіти і весь науково-педагогічний персонал з найважливішим днем для всіх освітян – з днем знань!

Професор Захарін, поділився своїм вагомим життєвим та професійним досвідом, починаючи від студентських років і закінчуючи своїм досвідом на багатьох державних посадах. Де завжди наголошував, що всі отримані ним знання починаючи з університету, він якісно впроваджував на своєму професійному шляху.

Подякував всім студентам за довіру до Національного університету «Чернігівська політехніка», за те, що обрали потужний заклад вищої освіти Чернігівщини, а також залишилися навчатися в своєму рідному місті і в своїй незалежній, і незламній Україні!

Також, відзначив науково-педагогічний персонал і подякував за їх мужність, стійкість і незламність в такі нелегкі часи для нашої держави і загалом для міста Чернігів. Тому що, весь науково-педагогічний персонал знаходиться на своїх місцях та забезпечує якісне та професійне навчання для здобувачів вищої освіти.

Наголосив, що наближення нашої перемоги – це кропітка робота кожного громадянина України і кожен працює на Перемогу на своєму фронті. А симбіоз викладача і студента – це також один з головних фронтів – бо це набуття знань, навичок і компетентностей задля майбутнього нашої держави. І кожна наша маленька перемога – це крок до ПЕРЕМОГИ НАШОЇ ДЕРЖАВИ!

Сергій Володимирович, відмітив якісне впровадження процесів діджиталізації в університеті. А також запропонував здобувачам вищої освіти проходити практику, а в майбутньому працевлаштування в Держпродспоживслужбі.