Патлань

Інавгураційна лекція для першокурсників ННІ ЕІТ

Сьогодні відбулася надихаюча інавгураційна промова, яка ознаменувала початок академічної подорожі студентів 1-го курсу Інституту електронних та інформаційних технологій.

Захід зібрав більше 180 студентів та викладачів. Наші спікер – Євген Патлань, гуру DevOps, організатор освітніх програм як Чернігівського ІТ Кластера, так і різних національних й міжнародних івентів. Manager, build & release engineering у компанії Percona.Ми говорили про важливість отримання знань, бо кожен день у нашому університеті – це можливість отримати знання, які сформують нашу майбутню кар’єру у світі ІТ.

Університетське життя – це не лише читання підручників. Це також побудова зв’язків і стосунків із однокурсниками, професорами та професіоналами галузі. Ці зв’язки будуть безцінні в майбутніх починаннях. Життя у сфері інформаційних технологій це – постійне навчання. Студентам треба прийняти той факт, що ІТ постійно розвивається, і час, проведений в університеті, надасть їм навичок і мислення, щоб адаптуватися до нових викликів.

Просуваючись вперед, давайте пам’ятати ці цінні поради та максимально використати час, проведений в університетських стінах. Наша подорож у Чернігівській політехніці полягає не лише в отриманні ступеня; це про особистісне та професійне зростання. Давайте підтримувати один одного, ділитися знаннями та максимально використовувати цю неймовірну можливість.