ЛОГО (1)

ІІ ФОРУМ ВИКЛАДАЧІВ ГРОМАДЯНСЬКОЇ ОСВІТИ

Наприкінці травня 2024 р. в м. Яремче відбувся ІІ Форум викладачів громадянської освіти. До роботи Форуму долучилося близько 30 учасників, які викладають курс з громадянської освіти «Демократія: від теорії до практики» в провідних університетах України.

Національний університет «Чернігівська політехніка» представляли викладачки, які забезпечують викладення курсу в Університеті: завідувачка кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін, доцентка Олена Козинець, завідувачка кафедри філософії і суспільних наук, доцентка Наталія Шакун та доцентка кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін Алла Нітченко.

Освітяни зібралися разом в очному форматі, щоб обмінятися досвідом викладання громадянської освіти, обговорити проблеми мотивації у викладанні та важливість менторської підтримки викладачів та здобувачів вищої освіти в межах викладення дисципліни.

Цей захід організований ГО «Асоціація викладачів громадянської освіти» за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства міжнародних справ Канади та британської допомоги від уряду Великої Британії. Будь-які думки, висловлені під час заходу, належать авторам і не обов’язково відображають погляди USAID, урядів США, Канади або Великої Британії.