photo_2024-05-21_18-21-19

І Міжнародний науково-практичний мультидисциплінарний форум партнерської співпраці «Діалог в ім’я майбутнього»

17 травня 2024 р. розпочав роботу І Міжнародний науково-практичний мультидисциплінарний форум партнерської співпраці «Діалог в ім’я майбутнього», організований за ініціативи кафедри менеджменту та адміністрування Національного університету «Чернігівська політехніка». Співорганізаторами Форуму виступили представники навчальних закладів, наукових установ, державних структур України, Латвії, Польщі, Словаччини – Національний університет «Чернігівська політехніка», Львівський національний університет імені Івана Франка, Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, Балтійська Міжнародна академія, Центр вивчення іноземних мов і сертифікації ECL, Вища школа менеджменту та інформаційних систем ISMA, Люблинський католицький університет, Університет «Дубницький технологічний інститут» та інші університети-партнери.

Форум розпочався зустріччю з експертами, представниками наукової та освітянської спільноти університетів-партнерів, молодих науковців громадського середовища.

З 20 травня Форум набув продовження на базі Балтійської Міжнародної академії, Центру вивчення іноземних мов і сертифікації ECL, Вищої школи менеджменту та інформаційних систем ISMA.

В рамках проведення Форуму відбулася зустріч з Надзвичайним і Повноважним послом України в Латвійській Республіці Анатолієм Куцеволом.

Під час роботи Форуму було проведено круглий стіл «Діалог в ім’я майбутнього», на якому були обговорені актуальні питання напрямів Угоди між Україною та Латвійською Республікою про дострокову підтримку та безпекові зобов’язання; розвитку сучасного інформаційного інструментарію в освіті та бізнесі; міжрегіональної науково-освітньої співпраці у дослідженнях молодих учених; євроінтеграції через знання. Представники університетів-партнерів поділилися досвідом міжнародних науково-освітніх проєктів, інноваційними методиками розвитку наукової активності молодих вчених в умовах сучасних викликів тощо.

Упродовж наступних днів роботи Форуму заплановано серію вебінарів, тренінгів, методологічних семінарів та партнерських зустрічей.