photo_2023-07-06_18-38-17

Гостьовий візит на Прилуцьку тютюнову фабрику

6 липня 2023 року для здобувачів вищої освіти та професорсько-викладацького складу НУ «Чернігівська політехніка» випала чудова нагода бути запрошеними на екскурсію до ПрАТ «А/Т ТЮТЮНОВА КОМПАНІЯ «В.А.Т. – ПРИЛУКИ», яка є частиною Групи компаній ВАТ.

У 2006 року Прилуцька тютюнова фабрика отримала сертифікати відповідності міжнародним стандартам ISO 14001 (екологічний менеджмент) та OHSAS 18001 (менеджмент у сфері безпеки та охорони праці). На фабриці встановлено інтегровану систему управління виробництвом. На даній фабриці виробляють більше 10 марок сигарет. Продукція експортується до Вірменії, Грузії, Молдови, Азербайджану та Сінгапуру. На фабриці працює близько 500 робітників.

Так, під час загальної презентації учасники заходу мали можливість ознайомитися з компанією, ключовими задачами, які ставлять перед собою керівники групи даних підприємств, корпоративними цінностями, напрямами розвитку та вдосконалення, відвідати з пізнавальною екскурсією сучасне виробництво та новітні виробничі лінії, завітати до їдальні фабрики на смачний обід і до ключових департаментів фабрики.

Окремою темою розмови для студентів, представників НУ «Чернігівська політехніка» і «В.А.Т. – Прилуки» була організація дуальної форми здобуття освіти. Компанія ініціювала залучення наших студентів до даної програми на базі їхнього виробництва, представила перспективні проєкти, у яких будуть брати участь студенти, будучи інтернами фабрики, визначила перспективи їхнього подальшого розвитку, а також провела попереднє тестування задля визначення базових технічних компетентностей кандидатів ДФЗО. Були погоджені проєкти необхідних договорів.

Щиро вдячні компанії-партнеру за чудову пізнавальну екскурсію, маємо надію на подальшу плідну співпрацю!

Запрошуємо всіх зацікавлених студентів НУ «Чернігівська політехніка» до участі в програмі ДФЗО на базі даного успішного підприємства (деталі за посиланням – https://stu.cn.ua/osvitnij-proczes/dualna-osvita/mozhlyvosti-dlya-zdobuvachiv-osvity/)

Все буде Україна ?? !