photo_5400141662518366712_y

Гостьова лекція з Надзвичайним і Повноважним Послом України в Латвійській Республіці

На запрошення кафедри менеджменту та адміністрування 22 листопада 2023 р. до Національного університету «Чернігівська політехніка» завітав Надзвичайний і Повноважний Посол України в Латвійській Республіці – Куцевол Анатолій Анатолійович.

Під час візиту Анатолій Анатолійович прочитав гостьову лекцію для здобувачів вищої освіти всіх освітніх рівнів “Сучасні відносини української публічної служби з міжнародними партнерами: минуле, сучасне й майбутнє”, де були окреслені напрями співпраці України та Латвії в контексті відновлення.

Наголосивши на тому, що Україна сьогодні є важливим елементом світової безпеки, п. Куцевол окреслив питання брендингу країни, визначив роль регіонів для його ефективного формування в умовах сьогодення, наголосив на необхідності створенням, просування і закріплення національного бренду на рівні світової спільноти.

Куцевол Анатолій Анатолійович навчався в аспірантурі Національного університету «Чернігівська політехніка», успішно захистив кандидатську дисертацію. По завершенню навчання лишається активним учасником освітнього та наукового процесу Університету.

Дякуємо за змістовну лекцію! 

Все буде Україна!