Снимок экрана 2021-12-14 в 14.34.44

Гостьова лекція від власниці консалтингової компанії “Віола”

14 грудня відбулася гостьова лекція Дорошок Вікторії Михайлівни, власниці консалтингової компанії “Віола”. Компанія надає консультативні послуги у сфері фінансів, обліку, оподаткування та юриспруденції.

Пані Вікторія закінчила у 2001 році Чернігівський державний технологічний університет за спеціальністю “Фінанси”, має більше 20 років практичного досвіду з бухгалтерського обліку та фінансів. Складала та подавала звітність для кіностудій Universal, BVI та Disney.

Вікторія Михайлівна ознайомила здобувачів вищої освіти із обов’язками фінансового директора та головного бухгалтера, про їх відмінні та спільні риси, дала рекомендації здобувачам які навички вони мають отримати під час навчання в університеті для опанування професій у сфері фінансів та обліку.

Зустріч об’єднала 75 здобувачів вищої освіти спеціальності 071 “Облік і оподаткування” та 072 “Фінанси, банківська справа та страхування”.

Щиро дякуємо Вікторії Михайлівні за доповідь, практичні поради та настанови. Сподіваємося на майбутні зустрічі.

Захід відбувся за підтримки ГО “Асоціація випускників Національного університету “Чернігівська політехніка”. Організатор та модератор заходу Ю.М. Перетятько, к.е.н., доцент кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту.