1 (1)

Гостьова лекція на тему «Transitions in the Urban Metabolism»

12 вересня 2024 року здобувачі освітніх програм Економіка, Економіка довкілля та природних ресурсів, Облік і оподаткування та викладачі кафедри Економіки, обліку і оподаткування відвідали відкриту гостьову лекцію на тему «Transitions in the Urban Metabolism» від Карела Мюлдера, професора міських систем майбутнього Гаазького університету прикладних наук та доцента за напрямом «Технології сталого розвитку» Делфтського технологічного університету.

Карл Мюлдер зробив вагомий внесок у становлення освіти для сталого розвитку, працював у голландській програмі сталого технологічного розвитку (STD), провів низку конференцій для представників громад. Здобувачі отримали відповіді на ряд питань, зокрема як формувати сталі міські системи, як протидіяти змінам клімату у розбудові економіки, як створити екологічно безпечні осередки проживання та ін.

Лекція проведена у рамках реалізації Проєкту UniCities «Розкриття трансформативного потенціалу українських університетів для розбудови кліматично нейтральних та сталих міст».

Co-funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or the European Education and Culture Executive Agency (EACEA). Neither the European Union nor EACEA can be held responsible for them.