фото1 (2)

Гостьова лекція «Молодь та державний сектор. Робота в органах місцевого самоврядування

15.12.2023 для здобувачів вищої освіти спеціальності 033 «Філософія» (ОП «Аналітика суспільно-політичних процесів») було проведено лекцію «Молодь та державний сектор. Робота в органах місцевого самоврядування». До заходу долучились також студенти першого курсу спеціальності «Правоохоронна діяльність».

Лекцію прочитала юристка Чернігівської міської ради, секретарка громадської організації «Спілка жінок м. Чернігова», викладачка правознавства онлайн-ліцею «Успіх», випускниця НУ «Чернігівська політехніка» Приходько Вероніка.

Організувала та модерувала захід к.ф.н., доцент кафедри філософії і суспільних наук І.О. Ковальова.

Під час лекції Вероніка Приходько порушила ціле коло актуальних питань, зокрема розповіла про особливості роботи органів державної служби та місцевого самоврядування, розвіяла міфи про роботу державних службовців, висвітлила переваги та недоліки роботи в органах місцевого самоврядування, наголосила на важливості залучення до державної служби нової генерації молоді.

«Сучасна молодь спроможна до ефективного здійснення управлінських функцій. У цьому контексті саме залучення до державної служби нової генерації молоді стає одним із ключових напрямів підвищення ефективності діяльності органів влади», – наголосила лекторка.

Студенти отримали можливість ознайомитись з вимогами до кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби, умовами проходження конкурсного відбору, перевагами роботи на посадах державної служби та органів місцевого самоврядування.

Наприкінці зустрічі всі охочі мали змогу поставити запитання та отримати змістовні відповіді та корисні поради.

#ChePoletech

#КафедраФСН

#АналітикаСуспільноПолітичнихПроцесів