20211005_142927

Гостьова лекція міжнародного рівня “Folk High Schools”

5.10.2021 року в Національний університет “Чернігівська політехніка” завітав Датський журналіст, теолог та соціальний працівник, Оле Мелдгард, який у різний час займав посади у Раді з прав людини Данії та міжнародній робочій групі з прав людини і бідності; є членом правління Датського національного комітету Міжнародної ради з соціального забезпечення, головою робочої групи по цілям сталого розвитку ООН з фокусом на соціальний розвиток.

Для здобувачів вищої освіти в НУ “Чернігівська політехніка” Оле Мелдгард прочитав лекцію щодо народних університетів Данії як основи демократичного розвитку суспільства та відповів на запитання слухачів стосовно особливостей освіти в Данії та мотиваційної складової успішного навчання.

Окрім того, гість познайомився з інноваційними розробками університету та можливостями поєднання освітнього, наукового і практико-орієнтованого компонентів в рамках навчального процесу.

Гостьові лекції активно впроваджуються в освітньому процесі НУ “Чернігівська політехніка” задля підвищення якості освіти, залучення до викладання практиків та експертів, у тому числі з числа закордонних партнерів.