photo_2023-11-21_09-48-41

Гостьова лекція «Коучинг і нейромалювання»

21 листопада для здобувачів кафедри психології і креативних індустрій було проведено гостьову лекцію «Коучинг і нейромалювання». Лекцію проводила Ольга Беліцькі – практикуючий естетичний коуч, магістр психології, НЛП майстер. Наразі пані Ольга живе і працює в Німеччині і один з напрямків її діяльності – допомога переселенцям з України.

На лекції пані Ольга розповіла про сутність коучингу як практичного напрямку, методи коучингу та загострила увагу слухачів на питаннях етики та професійних стандартів в коучингу. Також пані Ольга розповіла про особливості естетичного коучингу та його можливості в практиці.

Лекція дозволила отримати чітке уявлення про етапи коучингу, методи та підходи, які можна використовувати в сфері коучингу, була насичена прикладами.

Пані Ольга створила довірливу атмосферу, де слухачі змогли відчути комфорт та бажання ділитися своїми питаннями, які виникали в ході лекції, а їх було багато. Під час відповідей на питання пані Ольга поділилася і своїм досвідом стосовно розуміння того, що психологічна освіта є дуже важливою для коректного надання послуг клієнтам коуча.

Загалом, лекція дала поштовх задуматися про важливість розвитку особистісного та професійного потенціалу через коучинг.

Дякуємо пані Ользі Беліцькі за плідне інтерактивне спілкування та сподіваємось на подальшу співпрацю!