лого

ДРУГА АНТИФЕЙКОВА ГРА ПРОЄКТУ «НОТАЄНОТА»: «ІСТОРИЧНІ ФЕЙКИ І НЕ ТІЛЬКИ»

НА БАЗІ ЮРИДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ННІ ПРАВА І СОЦІАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВІДБУЛАСЯ ДРУГА ГРА ПРОЄКТУ «НОТАЄНОТА» :«ІСТОРИЧНІ ФЕЙКИ І НЕ ТІЛЬКИ» ДЛЯ  ВСП «ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ЕКОНОМІКИ І ТЕХНОЛОГІЙ НУ «ЧЕРНІГІВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА»

09 травня 2024 р. доценткою кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін Аллою Нітченко проведено інтелектуальну антифейкову гру «НотаЄнота» на тему «Історичні фейки і не тільки».

Учасниками  гри стали здобувачі фахової передвищої освіти спеціальностей «Право», «Соціальна робота», «Готельно-ресторанна справа», «Маркетинг», «Харчові технології» ВСП «Фахового коледжу економіки і технологій НУ «Чернігівська політехніка».

Прокачували критичне мислення та вміння виявляти фейки 5 команд: «Кракени», «Чигирин», «Переподвиподверт», «Ванільний чай» та «Руїни».

Наставниця команд – заступниця директора з виховної роботи ВСП «Фахового коледжу економіки і технологій НУ «Чернігівська політехніка»  Ірина Єщенко.

Перемогу здобула команда «Чигирин».

Освітній проєкт «НотаЄнота» від ГО «Центр аналізу інформації «Лакмус» за підтримки Фонду «Партнерство задля стійкості України» реалізується кафедрою правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін НУ «Чернігівська політехніка»