17.05.1

Досвід міжнародних наукових стажувань

В рамках заходів присвячених Тижню науки в Національному університеті «Чернігівська політехніка» було проведено презентації науково-педагогічними працівниками свого досвіду міжнародного наукового стажування.

Своїм досвідом поділилися:

Войтенко Володимир Павлович, доцент кафедри електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки, ННІ електронних та інформаційних технологій з презентацією «Лундський університет (Швеція). Досвід мого річного наукового стажування».

Кулько Тетяна Володимирівна, доцент кафедри електричної інженерії та інформаційно-вимірювальних технологій, ННІ електронних та інформаційних технологій з презентацією «Перспективи розвитку міжнародного співробітництва в сфері електротехнічної освіти. Гірничо-металургійна академія ім. Станіслава Сташица (Краків, Польща)».

Рябуха Галина Ігорівна, доцент кафедри аграрних технологій та лісового господарства, ННІ бізнесу, природокористування і туризму з презентацією «Європейські проекти: інформаційні та комунікативні заходи реалізації».

Дякуємо за цікаві доповіді та змістовні презентації!

Ознайомитися з презентаціями можна за посиланням: https://stu.cn.ua/nauka-ta-innovatcii/mizhnarodne-naukove-stazhuvannya/