1555931816-9348

До Всеукраїнського дня психолога

23 квітня в Україні прийнято відзначати професійне свято психологів – Всеукраїнський день психолога. Цей день створений, щоб показати важливість психології як науки і допомогти поширити її популярність серед широкої громадськості.

З цією метою кафедрою психології і креативних індустрій спільно з психологічної службою університету було розроблено і проведено для здобувачів освіти, а також всіх працівників університету декілька цікавих заходів:

18 квітня 2023 р.

Лещенко М.Є. провела онлайн зустріч «Прокрастинація: як не відкладати важливі справи», учасники якої змогли дізнатись про причини звички відкладати справи, коли ця звичка стає проблемою, способи та вправи боротьби з прокрастинацією.

19 квітня 2023 р.

Чепурна Г.Л. провела онлайн-тренінг навичок ефективної самопрезентації. Учасники тренінгу ознайомились з найсучаснішими психологічними техніками розвитку самопрезентаційної компетентності, мали можливість опанувати навички створення враження про себе, навчитись вдало та переконливо себе презентувати, долати переживання та впевнено рухатись до своєї мети, побудувати саме свою власну стратегію самопрезентації, яка стане запорукою професійної самореалізації та успішного життєздійснення.

20 квітня 2023 р.

Філіпович В.М. провела онлайн зустріч «Колесо життєвого балансу – корисна практика для аналізу свого життя». Учасники зустрічі дізнались, що дана техніка дозволяє оцінити свою задоволеність у всіх сферах життя, і мали можливість побачити цілісну картину свого життя, в результаті чого з’явиться розуміння, куди рухатися в першу чергу для досягнення особистих цілей.

Дякуємо всім учасникам за участь, активність та позитивні емоції!