photo_5456648593021727291_y

Держпродспоживслужба та Національний університет «Чернігівська політехніка» поглиблюють співробітництво у сфері безпечності харчових продуктів та ефективного природокористування

Заступник Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Сергій Захарін відвідав кафедру харчових технологій та екології Науково-навчального інституту природокористування та гуманітарних наук Національного університету «Чернігівська політехніка», де поспілкувався з науково-педагогічними працівниками, а також ознайомився з тематикою наукових досліджень з широкого кола питань безпечності харчових продуктів та регулювання ефективного природокористування (у тому числі за напрямами: харчові технології, безпечність харчових продуктів, фітосанітарна безпека, промислова екологія, екологічна безпека).

 Ключова тема візиту: обговорення перспектив поглиблення наукового співробітництва між Держпродспоживслужбою та Національним університетом «Чернігівська політехніка» в частині науково-практичного та методичного забезпечення у сферах регулювання ефективного природокористування, безпечності харчових продуктів, організації контролю за якістю сировини тваринного та рослинного походження, підтримки екологічної рівноваги. Сергій Захарін ознайомився із наявним науковим та лабораторно-діагностичним обладнанням, яке використовуються при проведенні наукових досліджень та інноваційних проектів у сфері природокористування, у тому числі в частині моніторингу та контролю якості харчових продуктів.

 Детальніше на сайті: https://dpss.gov.ua/news/derzhprodspozhyvsluzhba-ta-natsionalnyi-universytet-chernihivska-politekhnika-pohlybliuiut-spivrobitnytstvo-u-sferi-bezpechnosti-kharchovykh-produktiv-ta-efektyvnoho-pryrodokorystuvannia