Гори кличуть тих, чия душа їм по зростанню!, копия, копия, копия, копия, копия, копия (1)

День науки в Україні!

18 травня українська наукова спільнота відзначає своє професійне свято – День науки в Україні. Свято було встановлено у 1997 році на підтримку ініціативи відомих учених, наукових установ і професійних спілок України.

Наука – це рушій технічного прогресу, запорука суспільного розвитку. І в цей день ми неабияк пишаємося досягненнями української наукової спільноти, яка робить величезний внесок у розвиток світу та удосконалює технології у різних сферах життєдіяльності людини.

Вагомий внесок у розвиток науки здійснюють і науковці НУ «Чернігівська політехніка». Незважаючи на складну ситуацію в країні, вони активно долучаються до реалізації багатьох ініціатив та проєктів, займаються фундаментальними дослідженнями й прикладними розробками у різних галузях знань, публікуються у високорейтингових виданнях. Університет пишається своїми талановитими науковцями, підтримує наукові прогресивні ідеї та сприяє їх втіленню задля розвитку української науки.

Цього дня ми вітаємо всіх, для кого наука стала частиною життя. Бажаємо невичерпної енергії, натхнення й успіхів у наукових пошуках і реалізації наукових проєктів.

Зі святом, науковці!