photo_2024-05-30_21-58-54

Церемонія наородження переможців ADC*UA Awards 2024 та Ukrainian Design: The Very Best Of 2024

30 травня пройшла церемонія наородження переможців ADC*UA Awards 2024 та Ukrainian Design: The Very Best Of 2024.

Переможицею Ukrainian Design: The Very Best Of секції Environmental Design стала студентка Кафедри архітектури та дизайну середовища – Ліза Шульга, група ДС 211.

Фіналісткою The Very Best Of 2024 стала Пастушенко Марія (група ДС 211), яка, разом з Є.Шульгою, ввійшла в шортлист Environmental Design.

Тема робот дівчат:  “Реорганізація типового радянського освітнього простору на сучасний культурний центр”. Керівник проєкту: викладач кафедри АДС Бородченко Н.В.

Ukrainian Design: The Very Best Of  (creative-stories.com.ua)– це національний конкурс, що має на меті відзначити найкращі творчі проєкти як вже відомих, так і нових українських дизайнерів, презентуючи їх найцікавіші та найяскравіші роботи, тим самим це сприятиме розвитку галузі. Конкурс відкритий для українських дизайнерів різних профілів та інших учасників рекламно-комунікаційного ринку України, а також для молодих фахівців та студентів.

Правила конкурсу розроблені таким чином, щоб кожен учасник міг легко подати свій проект, незалежно від досвіду чи професійного рівня. Ukrainian Design: The Very Best Of 2024 входить до Національного рейтингу креативності та майстерності України 2024.Роботи українських дизайнерів оцінюються виключно міжнародним журі, яке щорічно складається з представників понад 20 країн світу, включаючи Європу, Азію та Америку. Для студентів конкурс є чудовою можливістю заявити про свій талант, представити авторські роботи та реалізувати свої творчі амбіції.

Вітаємо наших талановитих студенток с перемогою та пишаємось їхнею працею!