photo_5445008789267930440_y

Четверта хвиля молодіжної програми UPSHIFT

Четверта хвиля молодіжної програми UPSHIFT З 7 по 10 березня в НУ «Чернігівська політехніка» проходила вже четверта хвиля молодіжної програми UPSHIFT. UPSHIFT — це глобальна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка реалізується у понад 40 країнах.

Програма надає можливість молоді пройти тренінг за методологією Human Centered Design (людиноорієнтований дизайн), отримати менторську підтримку та ресурси, щоб створити соціально важливі проєкти. Програма UPSHIFT у Київській та Чернігівській областях реалізується ГО «Агенція локальних ініціатив» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва й розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW. У програмі взяли участь 10 команд, учасники яких — це активна молодь Чернігівської області, яка хоче та здатна вирішити суспільно важливі проблеми в громадах.

Протягом 4 днів команди активно працювали над вирішенням суспільно значимих проблем.Вчилися працювати в команді, генерувати ідеї, креативно мислити. Від НУ «Чернігівська політехніка» в програмі взяли участь здобувачі: Летошко Дмитро, група КБ-212 (ННІ ЕІТ) та Паніотова Єлизавета, група ПУА-211 (ННІ МХТТ); ментор – Шабардіна Юлія Володимирівна, доцент кафедри архітектури та дизайну середовища (ННІ АДГ).

Бажаємо всім учасникам успішної реалізації проєктів!