0 (2)

Чергове засідання ДемКлубу

23 листопада 2023 року відбулося чергове засідання ДемКлубу від Молодіжної демократичної асоціації «ЙОДА» для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «Громадянська освіта» на тему: Де взяти гроші для проєкту?

Захід відбувся у змішаному форматі: онлайн + офлайн в America House Lviv.

До засідання ДемКлубу від Національного університету «Чернігівська політехніка» долучилися онлайн здобувачі вищої освіти ОП 071 Облік і оподаткування та 051 Економіка: з академічної групи ОА-212 – МАТВЄЄВА Юлія і ГЕРАСИМЕНКО Артем, з академічної групи ЕК-211 – ХИТРИК Алевтина, ВАСИЛЬЄВА Анна, ГЛІБОВА Вероніка (менторка – викладачка дисципліни «Громадянська освіта», доцентка кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін Алла НІТЧЕНКО).

Учасники/ці засідання поглибили свої знання з фандрайзингу.

Зокрема, дізналися

  • які бувають ресурси, що можна фандрейзити,
  • як визначити які ресурси потрібні проєкту.

Також учасники засідання мали можливість отримати корисні поради, щодо використання інструментів фандрайзингу в контексті своїх студентських проєктів.

Інноваційний та інтерактивний курс з громадянської освіти реалізовується НУ «Чернігівська політехніка» за партнерської підтримки IFES, USAID Ukraine – USAID Україна, Міністерства міжнародних справ Канади (Embassy of Canada to Ukraine Canada’s International Development – Global Affairs Canada) та британської допомоги від уряду Великої Британії (British Embassy Kyiv).