НУ «Чернігівська політехніка»

ЧДТУ запрошують до участі у Міжнародному форумі

На ім’я ректора ЧДТУ прийшло запрошення на V Ювілейний Міжнародний форум «Комплексне забезпечення лабораторій» який з 25 по 27 вересня 2012 року буде проходити у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ, вул. Салютна, 2-б). До участі у цьому заході запрошуються викладачі та студенти 5,6 курсів університету.

Форум проходить за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, та інших профільних міністерств і відомств, асоціацій і бізнес-об’єднань.

Організатор Міжнародного Форуму «Комплексне забезпечення лабораторій» – Національна академія наук України, технічний організатор – Компанія LMT. Міжнародний форум «Комплексне забезпечення лабораторій» – це поєднання актуальних багатопрофільних ділових та науково-практичних заходів зі спеціалізованими виставковими експозиціями, єдиний масштабний захід, який охоплює всі аспекти комплексного забезпечення лабораторій та лабораторного аналізу в усіх галузях промисловості, наукових дослідженнях і медицині.

У рамках ділової програми Форуму відбудеться більш ніж 14 науково-практичних заходів: конференції, семінари та круглі столи, у яких висвітлюватимуться актуальні питання розвитку лабораторної галузі, та вирішенню проблем, пов’язаних з оснащенням та переоснащенням лабораторій в різних галузях промисловості.

Заходи орієнтовані на підвищення кваліфікації фахівців лабораторної справи, розширення і вдосконалення практичних і теоретичних навичок, ознайомлення з новітніми технологіями та професійним сучасним обладнанням.

Крім того в рамках Форуму відбудуться LABDEMO-ТУРИ – технічні екскурсії, в програму яких входитимуть презентації обладнання відомих торгових марок для проведення всіх типів лабораторних досліджень і носитимуть навчальний характер. Під час екскурсії можна буде ознайомитись з сучасними технологіями та можливостями їх практичного застосування, протестувати запропоноване обладнання та отримати консультації від провідних фахівців.

Програма форуму >>

Звіт про форум 2011>>