photo_5440634571235382255_y

Благодійний аукціон до Дня Збройних Сил України

«Сьогодні день почав за планом. Не спав, не їв та не палив. Лише чекав аукціону І там картини дві купив!».

 Саме так розпочав свій робочий день Шайкан Андрій Валерійович, в. о. ректора Державного університету економіки й технологій (м. Кривий Ріг), активний учасник Аукціону НУ «Чернігівська політехніка» до Дня Збройних Сил України.

Про благодійницькі традиції Університету та роль волонтерства у військовий час наголосив у своєму привітальному слові ректор Національного університету «Чернігівська політехніка» Олег Новомлинець. “Завдяки нашим ЗСУ ми зараз маємо можливість вчитися, працювати та розвивати Україну. Ми вдячні кожному, хто боронить нашу землю від ворога і будемо наближати перемогу разом!” – зазначив Олег Новомлинець.

Серед лотів аукціону були картини, новорічний декор, смаколики. Почесне місце серед лотів займали поштові марки, конверти та футболка з автографом Головнокомандувача Збройних Сил України генерала В. Ф. Залужного. Авторами лотів виступили студенти, викладачі, співробітники університету. Позитивну атмосферу, гарний настрій створювали ведучі заходу – Іван Вертебний та Антон Попов, а також учасники та глядачі Аукціону.

Усі отримані від благодійної акції кошти будуть спрямовані на потреби медичної роти 119 БрТрО. А це – 66 500 грн!!!

Усім щиро дякуємо за участь!

Наша сила – в єдності! Віримо в ЗСУ!

Віримо в Перемогу!

Все буде Україна!