photo_5339573934925930112_y

Активну молодь Чернігова відзначили Подяками міського голови за зміцнення зв’язків з європейськими партнерами

З нагоди Дня Європи відбулася зустріч в.о. міського голови Чернігова Олександра Ломако з представниками та представницями активної молоді. Учнівська та студентська спільноти успішно налагоджують зв’язки з європейськими партнерами, реалізують десятки важливих проєктів, які сприяють розвитку їх молодіжних об’єднань та нашого міста. За внесок у зміцнення зовнішніх зв’язків присутні на заході отримали Подяки міського голови.

Подяки отримали студенти НУ “Чернігівська політехніка”, зокрема:

Микита Рубановський – член збірної команди України, майстер спорту міжнародного класу з важкої атлетики. У 2022 році зайняв перше місце на чемпіонаті Європи серед юніорів до 20 років, м. Дуррес (Албанія); у 2024-му – сьоме місце на чемпіонаті Європи в м. Софія (Болгарія) вже серед дорослих.

Здобувачі вищої освіти, які є учасниками проєктної команди та виконують завдання щодо розробки віддаленої лабораторії силової електроніки на базі системи LabDiscoveryEngine:

  • Владислав Байда – аспірант НУ «Чернігівська політехніка», розробив серверну частину в рамках проекту LAB DISCOVERY ENGINE;
  • Богдан Велігорський – студент-магістр НУ «Чернігівська політехніка», відповідальний за реалізацію користувацького інтерфейсу в рамках реалізації даного проекту;
  • Владислав Лисюк – студент НУ «Чернігівська політехніка», брав участь у розробці апаратної частини віддаленої лабораторії силової електроніки на базі системи LabDiscoveryEngine.
Детальніше на сайті: https://chernigiv-rada.gov.ua/news/id-161347/