1 (5)

AIFEU: робоча зустріч команди (26.02.2024)

26 лютого 2024 року було проведено робочу зустріч команди проєкту AIFEU «Штучний інтелект у фінансових установах ЄС», що реалізується у рамках програми ERASMUS+ напряму Jean Monnet Module. На порядку денному стояли питання обговорення результатів круглого столу зі стейкхолдерами, організації викладання Модулю Жан Моне у НУ «Чернігівська політехніка», налагодження комунікації зі слухачами Модулю, дисемінації результатів проєкту.

На початку зустрічі проєктна команда детально проаналізувала результати круглого столі зі стейкхолдерами, що відбувся 23 лютого 2024 року. Наголос було зроблено на врахуванні рекомендацій, пропозицій та зауважень при доопрацюванні компетенцій, силабусу і навчальних матеріалів до курсу «Штучний інтелект у фінансових установах ЄС».

Координатор проєкту Наталія Холявко довела до відома колег інформацію щодо чисельності та структури здобувачів вищої освіти, які зареєструвались на курс «Штучний інтелект у фінансових установах ЄС». Команда обговорила та погодила ключові аспекти запуску курсу.

Виконавці проєкту Ольга Попело та Максим Дубина виступили із пропозиціями щодо налагодження ефективної комунікації зі здобувачами вищої освіти, які зареєструвались на курс у рамках проєкту AIFEU.

В обговоренні головних засад дисемінації за проєктом взяли участь Сергій Іванець та Артур Жаворонок. Окрему увагу на зустрічі було приділено питанням звітування за проєктом.