Майстер-клас із виготовлення суші на базі La Pizza Espresso
Для здобувачів освітніх програм “Готельно-ресторанна справа” (у рамках дисципліни “Нутриціологія”, доцент Зеленська О.О.) і “Туризм” було організовано й проведено майстер-клас із виготовлення суші на базі La Pizza Espresso.
Проводили захід висококласні фахівці ресторанної справи з багаторічним досвідом роботи, зокрема шеф-кухар закладу – Кукобко Ігор Олександрович. Майстер-клас виявився дуже цікавим, практично значущим і забарвленим позитивними емоціями учасників, які здобували навички виготовлення суші. Звісно, гастрономічна насолода також була присутньою, оскільки наприкінці заходу студенти посмакувати приготованими власноруч ролами.
Традиційно увагу було приділено і можливостям потенційного працевлаштування наших здобувачів вищої освіти.
Майстер-клас досвідчених професіоналів ресторанної справи неймовірно сподобався всім студентам! Велика подяка нашим роботодавцям, особливо Ігорю Олександровичу за гостинність, високий професіоналізм, приділений час і за те, що діляться з молоддю своїми знаннями та допомагають опановувати практичні навички!
 
        
