Dining room
В університеті функціонує їдальня на 160 посадкових місць та 3 буфети. Вартість обіду в студентській їдальні в середньому становить 30-45 грн.
- Їдальня, вул. Шевченка, 95
- Буфет № 1, вул. Шевченка, 95 (Головний корпус)
- Буфет № 2, вул. Козацька, 1 ( 8 корпус)
- Буфет № 3, вул. Шевченка, 99 (Гуртожиток №1)
Перелік страв, які готуються в їдальні (на 01.02.2021)
Холодні закуски | ||
1. | Риба в маринаді | 50/50 |
2. | Салат «Дністер» | 100 |
3. | Салат «М’ясний» | 100 |
4. | Вінегрет овочевий* | 100 |
5. | Вінегрет з овочами і оселедцем | 75/25 |
6. | Салат із буряка з сиром, часником | 100 |
7. | Ікра бурякова* | 100 |
8. | Морква по-поліські* | 100 |
9. | Морква з сметаною і цукром | 100 |
10. | Салат із свіжої капусти* | 100 |
11. | Салат із капусти з консервою «Бички» | 50/50 |
12. | Яйце під майонезом | 40/30 |
13. | Оселедець з цибулею | 25/10/5 |
14. | Оселедець під овочами | 150 |
15. | Сир солодкий зі сметаною | 110 |
Перші страви | ||
1. | Борщ зі свіжої капусти* | 250 |
2. | Суп гороховий* | 250 |
3. | Суп квасолевий* | 250 |
4. | Суп з мівіною* | 250 |
5. | Суп гречаний* | 250 |
Мучні вироби | ||
1. | Лочира (хліб) * | 400 |
2. | Піца з ковбасою | 70 |
3. | Сосиска в тісті | 30/50 |
4. | Котлета запечена в тісті | 41/50 |
5. | Пиріжки смажені з картоплею | 120 |
6. | Пиріжки смажені з капустою | 75 |
7. | Бутерброд з ковбасою | 30/40 |
8. | Бутерброд з сиром | 30/40 |
Гарніри | ||
1. | Пюре картопляне | 150 |
2. | Рис відварений* | 150 |
3. | Каша гречана* | 150 |
4. | Макаронні вироби відварені* | 150 |
5. | Капуста тушкована* | 150 |
Другі страви | ||
1. | Піджарка свиняча | 50/15 |
2. | Биток по домашньому | 75/50 |
3. | Скумбрія гриль | 100 |
4. | Котлета смажена полтавська | 50 |
5. | Котлета смажена домашня | 41 |
6. | Тефтелі з рисом | 60/50 |
7. | Котлета смажена з філе куриці | 50 |
8. | Стегенце куряче смажений | 1 кг |
9. | Риба смажена (хек) | 1 кг |
10. | Сосиска відварена | 1 кг |
11. | Філе куряче гриль | 1 кг |
12. | Відбивна в сухарях | 1 кг |
Випічка | ||
1. | Булочка бутербродна | 40 |
2. | Слойка з повидлом | 80 |
3. | Булочка «Студентська» | 80 |
4. | Ватрушка з сиром | 80 |
5. | Булочка «Південна» | 100 |
6. | Слойка з маком | 75 |
7. | Булочка з кокосовою стружкою | 80 |
8. | Кекс столичний | 75 |
9. | Тістечко терте | 75 |
10. | Пальчик з маком | 50 |
11. | Пряник «Бджілка» | 100 |
12. | Зірочка з повидлом | 75 |
13. | Сочник з сиром | 75 |
14. | Тістечко «Нічка» | 75 |
15. | Корж сирний | 75 |
16. | Смужка по-Гомельські | 100 |
Напої | ||
1. | Кава Американо | 110 |
2. | Кава Американо з молоком | 110 |
3. | Чай чорний з цукром | 200 |
4. | Соки фруктові в асортименті | 200 |