0 (3)

12 Форум розвитку громадянського суспільства

05 грудня 2023 року у м. Київ відбувся 12 щорічний Форум розвитку громадянського суспільства «Що дасть нам силу» організований Ініціативним центром сприяння активності та розвитку громадського почину (ICAP) «Єднання».

Основний меседж громадських ініціатив та обговорень торкався актуального питання сьогодення: Що дає силу громадянському суспільству невтомно рухати реформи?

У Форумі брали участь більше 4000 активних учасників наживо та онлайн, зокрема, сертифіковані викладачки громадянської освіти (IFES Україна) доцентки кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін Олена КОЗИНЕЦЬ, Алла НІТЧЕНКО та доцентка кафедри філософії і суспільних наук Наталія ШАКУН.

Учасниці Форуму долучилися до секційного обговорення проблем громадянської освіти в часи змін та панельної дискусії на тему «Операція «деокупація»: до яких викликів готуватись громадянському суспільству»?

Трансляція панельних дискусій здійснювалася на сторінці ІСАР Єднання та на сайті Форуму.

Інноваційний та інтерактивний курс з громадянської освіти реалізовується НУ «Чернігівська політехніка» за партнерської підтримки IFES, USAID Ukraine – USAID Україна, Міністерства міжнародних справ Канади (Embassy of Canada to Ukraine Canada’s International Development – Global Affairs Canada) та британської допомоги від уряду Великої Британії (British Embassy Kyiv).