ua en

16.10.2018 в Чернігівській області Директорат безпечності та якості харчової продукції Мінагрополітики України проводив семінар на тему: «Обов'язки операторів ринку. Вимоги законодавства до закладів громадського харчування та малих виробників. Гнучкий підхід».

Семінар відбувся за ініціативи Проекту «Вдосконалення системи контролю та безпечності харчових продуктів в Україні», що фінансується Європейським Союзом. Представниками від ЧНТУ були викладачі кафедри товарознавства, підприємництва та торгівлі і кафедри харчових технологій навчально-наукового інституту Менеджменту, харчових технологій та торгівлі.

Учасники семінару ознайомилися із аспектами законодавства у сфері безпечності харчових продуктів, механізмом впровадження методів державного контролю, впровадженням системи НАССР. Отримана інформація актуалізує навчальний процес та збагачує його практичними прикладами.

ОГОЛОШЕННЯ