ua en

21 грудня  2017 р. в Київському Національному університеті харчових технологій відбулося закриття Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» та нагородження його переможців.

У проекті «Харчові технології 2018» зареєструвалися 800 учасників з усієї України.

У грудні 73 фіналіста захистили власні проекти перед членами журі.

Президент благодійного Фонду Борис Колесніков привітав 30 конкурсантів із заслуженою перемогою та вручив їм дипломи на відвідування кондитерської виставки ISM 2018 у Кельні (Германія).

Переможцями проекту «Харчові технології» стали автори найоригінальніших проектів, яким вдалося здивувати експертів галузі та довести їх перспективність.

Взяла участь у проекті і студентка нашого університету факультету проектного менеджменту, управління якістю та життєзабезпечення Гаврик Марія з науковою роботою «Вироблення карамелі з додаванням рослинної сировини» та здобула перемогу.

В січні 2018 року під час відвідування виставки українські студенти ознайомляться з новинками галузі - технікою, товарами, інноваціями. Планується, що у виставці візьмуть участь 1 600 експонентів з 65 країн світу. ISM відкриє своїм відвідувачам широкий спектр товарів: шоколад, кондитерські вироби з цукру, хрусткі і бісквітні хлібобулочні вироби, морозиво та напівфабрикати.

Відвідування галузевого форуму подібного рівня дасть переможцям проекту «Харчові технології 2018» нове уявлення про світову харчову галузь.

Отож, щиро вітаємо переможницю та її наукових керівників доцентів кафедри харчових технологій Савченко Олесю Миколаївну та Челябієву Вікторію Миколаївну і бажаємо нових перемог!

ОГОЛОШЕННЯ